logo image
o nás akce novinky web verze kontakt
ČESKÁ MANAŽERSKÁ ASOCIACE
newsletter / únor 2016
blog image
 
Vážení a milí čtenáři našeho newsletteru,
 
blížíme se ke konci února, což je mimo jiné období, kdy končí nominace do letošního ročníku  soutěže MANAŽER ROKU. Přihlášených je již velké množství a všichni tři vyhlašovatelé, tedy Česká manažerská asociace, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Svaz průmyslu a dopravy ČR z toho mají upřímnou radost. Již brzy, 21. dubna, se odborná i široká veřejnost doví, které tváře těch nejúspěšnějších, odvážných a talentovaných vstoupí do historie příkladů a vzorů osobností, jimž se manažerská práce stala nejen zaměstnáním, ale i posláním.

Ing. Ivo Gajdoš,
výkonný ředitel
 
blog image
Přijměte pozvání
Následující měsíc bude co do příležitostí k navazování pracovních kontaktů i společenské zábavě bohatý. Možnost promluvit na téma udržitelnosti a technologií se vám naskytne 29. února na konferenci Smart Life. Původně česká gumárenská firma přešla před lety pod křídla nadnárodního koncernu a dnes dobývá svět. Příležitost poznat špičkový management Saar Gummi Czech se vám naskytne 17. března.
celý článek
blog image
Inspirace, úspěch, prestiž – to vše je soutěž MANAŽER ROKU
Právě vrcholí nominační období 23. ročníku prestižní manažerské soutěže. Rozrůstající se řady kandidátů, kteří se budou ucházet o titul MANAŽER ROKU, ukazují, že význam kooperace a předávání manažerských zkušeností prostřednictvím této platformy si získává stále větší věhlas. MANAŽER ROKU je sice soutěží, ale skýtá obrovskou příležitost pro prosazování společných myšlenek.
celý článek
blog image
Knihy jako náznak kultivace prostředí, v němž žijeme
Michal Vaněček, spolumajitel úspěšné firmy T- SOFT, a přednosta kliniky ORL Ústřední vojenské nemocnice v Praze Jaromír Astl se stali hosty 229. setkání Pražského manažerského klubu. Hovořili především o tom, jak dokáže tvořivá práce podnítit a zkvalitnit proces uzdravování a jak důležitou roli v tomto procesu hraje komunikace lékaře a pacienta.
celý článek
blog image
TOP Manažerský kulatý stůl na téma: Jak efektivně vést firmu a tým v době globální digitalizace. Kdo je moderní manažer 21. století?
V době digitalizace nesmí firmy a jejich vedení ustrnout. Nové komunikační technologie totiž nabízejí obrovský prostor pro to, jak budovat silné zázemí značky v očích obchodních partnerů, veřejnosti. Je potřeba dobře se prezentovat nejen navenek, ale také vůči zaměstnancům a nabídnout jim prostor, aby mohli rozvíjet své schopnosti. Talent management je manažerskou disciplínou budoucnosti.
celý článek
blog image
Manažeři jako hosté v Rodinném pivovaru Propper
Dveře rodinného pivovaru Propper na Královéhradecku, který vedou Petra Škopová, nositelka titulu Manažerka roku 2006, a Pavel Propper, otevřel  v lednu své dveře špičkovým manažerům regionu. Marie Jírů, předsedkyně Regionálního klubu Severovýchodní Čechy, představila právě na jeho půdě plán aktivit na letošní rok. Novoroční večírek nabídl vřelou komorní atmosféru a odstartoval tak další úspěšné období.
celý článek
blog image
Etiketa je jako zámek – otvírá a zavírá vám dveře...
Regionální klub Střední Čechy si na 14. ledna připravil praktické a velice zábavné setkání, které neslo název „Společenská etiketa hravě – buďte OK!“.  Bylo zaměřené převážně na praxi společenského chování a zásad, které se nikdy v žádném jednání a při žádné situaci neztratí.
celý článek
blog image
Zájem lidí o Festival Evolution roste
Ctirada Hemelíka jste mohli potkat jako zajímavého hosta loňské konference Hledání výjimečnosti. Nyní se představuje jeden z projektů, jehož je otcem. Festival Evolution je očekávaným vrcholem v kalendáři pro všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl či kultivaci lidského potenciálu. Nenechte si jej tedy uniknout.
celý článek
blog image
Do Prahy zavítá Deepak Chopra, kapacita v oblasti osobního rozvoje
Deepak Chopra je známý především jako odborník a autorita na poli osobního rozvoje. Zdraví, emoce, nalezení štěstí, to jsou prvky, kolem nichž se točí svět. Do Prahy s sebou letos přiveze tato výjimečná osobnost ojedinělý koncept leadershipu. 
celý článek
další novinky a články
jít na www.cma.cz
image social image
Copyright © 2015 Česká manažerská asociace, o.s.
aktualizovat odběr odhlásit odběr cma@cma.cz






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*